9 februari 2018

Kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht

Het blijft onrustig in de wereld van de aanbestedingen

In 2017 is op het gebied van aanbestedingsrecht veel gebeurd. Zo is veelvuldig geprocedeerd over aanbestedingen in het sociaal domein. Er is nieuwe jurisprudentie over het ongeldig verklaren van geldige inschrijvingen en over de proportionaliteit van voor- waarden. Ook zijn onder meer het normeren van topinkomens via aanbestedingen, toepassing van past performance, gunnen op basis van laagste prijs en beveiligingsniveaus van digitale ondertekening de revue gepasseerd. Als klap op de vuurpijl is de Europese Commissie een inbreukprocedure gestart tegen Nederland omdat woningcorporaties aanbestedingsplichtig zouden zijn.

Daarom organiseert La Gro Advocaten op 22 maart a.s. de kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht. De kennissessie wordt gehouden op ons kantoor te Alphen aan den Rijn (Prins Bernhardlaan 35).

Programma

14.30 uur Inloop / ontvangst
15.00 uur Presentatie ‘Actualiteiten aanbestedingsrecht’
15.45 uur Pauze
‘16.00 uur Presentatie 'inkopen in de praktijk’
16.45 uur Borrel

De presentaties worden verzorgd door Pieter van den Oord en Karlijn de Groes.

De kennissessie 'Actualiteiten Aanbestedingsrecht' is specifiek bedoeld voor aanbestedende diensten en (adviseurs van) overige/private aanbesteders.

Tijdens deze kennissessie willen wij u niet enkel bijpraten over de actualiteiten, maar ook aan de hand van praktijkvoorbeelden de discussie aangaan over ‘inkopen in de praktijk’. De focus ligt daarbij op de wijze waarop aanbesteders op een juiste wijze hun inkoopprocedures kunnen inrichten. Met uw praktijkervaring en onze juridische input gaan we op zoek naar creatieve oplossingen voor actuele problemen.

Aanmelden

Meld u hieronder aan als deelnemer voor deze gratis kennissessie!


Aanmelden