Werken bij

Werken bij La Gro Advocaten is werken in het hart van de Randstad in een uitdagende, professionele omgeving. Als middelgroot ambitieus kantoor zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. Wij werken voor relaties in het hele land. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Bel, app of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Vacature: officemanager (parttime)

La Gro Advocaten zoekt een enthousiaste officemanager (parttime, 4 dagen) die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt in onze kantoororganisatie. Wil jij aan de slag in een prettige werkomgeving met goede arbeidsvoorwaarden?

Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker ICT/Privacy

De sectie ICT en Privacy van La Gro Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 3-7 jaar ervaring.
Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ICT- en/of privacyrecht? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: juridisch medewerker Reisrecht

De sectie Reisrecht van La Gro Advocaten zoekt een enthousiaste juridisch medewerker. Heb je recent een master Civiel Recht afgerond en interesse in reizen en de juridische regelgeving over reizen? Dan kan dit de eerste stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

De sectie Ondernemingsrecht van La Gro Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 3-7 jaar ervaring. Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ondernemingsrecht en/of commercial contracting? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker Vastgoed en Overheid

De sectie Vastgoed en Overheid van La Gro Advocaten zoekt een advocaat-medewerker met 3-5 jaar ervaring. Wij bieden je volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een hoogwaardige Vastgoed en Overheid praktijk.

Bekijk onze vacature

Vacatures Student-stagiair

Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond, maar zit je in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Wij bieden studentstages in de advies- en procespraktijk van onze kantoren in het midden van de Randstad.

De studentstage duurt 6 tot 8 weken en je krijgt een vaste begeleider toegewezen. Afhankelijk van studierichting en universiteit, kan een studentstage studiepunten opleveren. Je leert wat de praktijk inhoudt en ervaart de werksfeer van La Gro Advocaten.

Lees meer

Stage-ervaringen op ons kantoor

Wanneer je in de masterfase van je universitaire rechtenstudie zit wordt het tijd om in de praktijk te ervaren of de advocatuur bij je past. La Gro biedt geregeld stageplaatsen aan.

Dominique en Nathan gingen je al voor. Zij hebben hun persoonlijke ervaringen opgeschreven om inzicht te geven in hoe je je als student-stagiair ontwikkelt en welke facetten van het juridische vak je kunt ervaren.

Lees via onderstaande button hun verhaal.

Lees meer

Solliciteren

Sollicitaties naar aanleiding van vacatures of open sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend per e-mail: werkenbij@lagrolaw.nl.

Wij bekijken alle reacties zorgvuldig en behandelen deze vertrouwelijk.
Er vindt een eerste selectie plaats op basis van achtergrond en motivatie. Qua achtergrond kijken wij naar de combinatie van afstudeerrichting, studieresultaten, relevante stage- of werkervaring en extra curriculum activiteiten.

Er zijn 3 gespreksrondes. Het eerste gesprek is met HR en mogelijk een van de bij de vacature betrokken advocaten. Het tweede gesprek vindt plaats met advocaten uit de sectie/van het kantoor waar de vacature open staat; voor stagiairs is dit in ieder geval met de beoogd patroon.

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.
Als besloten wordt tot het aanbieden van een arbeidsovereenkomst, dan volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Open sollicitatie

Nathalie van der Zande: "De no-nonsense mentaliteit, pragmatische aanpak, persoonlijk contact met cliënt(en) en de informele werksfeer spreken mij erg aan"

"Sinds mei 2016 werk ik bij La Gro Advocaten op de sectie Intellectuele Eigendomsrecht & ICT-recht. Ik houd mij voornamelijk bezig met zaken op het gebied van de intellectuele eigendom, variërend van merkenrecht, modellenrecht, auteursrecht, databankenrecht en contractenrecht. Van ICT-projecten tot privacy geschillen. Een ontzettend interessant rechtsgebied omdat het mede door de snelle technologische ontwikkelingen continu in beweging is en interessante vraagstukken ontstaan.

Bij La Gro Advocaten ben je werkzaam voor (inter)nationale ondernemingen; variërend van grote vennootschappen tot lokale ondernemers. Als beginnend advocaat draai je vanaf het begin volledig mee in de dagelijkse praktijk en ben je een volwaardig deelgenoot van de praktijkgroep. La Gro Advocaten kent geen verplichte sectiewissel, waardoor specialisatie in het gewenste rechtsgebied direct mogelijk is. De no-nonsense mentaliteit, pragmatische aanpak, persoonlijk contact met cliënt(en) en de informele werksfeer bij La Gro spreken mij erg aan."

Mathijs Arts: "Bij een middelgroot kantoor als La Gro zit je heel dicht op de zaak en de cliënt"

“Toen ik bij La Gro kwam werken werd mij meteen duidelijk dat je bij een middelgroot kantoor als La Gro heel dicht op de zaak en de cliënt zit. Je mag meteen mee naar gesprekken bij en met cliënten en ‘afkijken’ hoe de verantwoordelijke advocaat het aanpakt. Bovendien ben je betrokken bij het volledige dossier. Daardoor voel je je al heel snel echt advocaat. Voor je er erg in hebt, ben je dan ook met je dossier en je toga onder de arm op weg naar de rechtbank om zelfstandig een zaak te doen.

Daarnaast staat de mentaliteit mij erg aan. Er is een grote menselijke touch. Buiten kantooruren is er veel aandacht voor elkaar en je bouwt gemakkelijk goede banden met collega’s op. Wij zijn niet het kantoor van de wekelijkse vrijdagmiddagborrel, maar er zijn genoeg activiteiten: we gaan bijvoorbeeld elk jaar met een grote groep collega’s skiën, we houden een terugkerend voetbal- en tennistoernooi en met alle collega’s organiseren we elk jaar een bedrijfsuitje. Uiteraard wordt er ook zo nu en dan geborreld. Ik ben er in elk geval altijd bij!”

Ingeborg van Dongen: "De advocaat die overal een beetje verstand van heeft, kun je bij ons niet worden"

“Bij mijn sollicitatiegesprek had ik meteen een goed gevoel bij La Gro; inmiddels kan ik zeggen dat dit juist was. Er heerst geen formele hiërarchie, je kunt bij iedereen makkelijk binnenlopen om te sparren en er is oprechte interesse in de persoon. Ook inhoudelijk haal ik veel voldoening uit mijn werk. Je hebt al heel snel persoonlijk contact met cliënten. Het is mooi om te zien hoe je daadwerkelijk hulp kan bieden en dat het nooit bij een theoretisch vraagstuk blijft. Samen met de cliënt werk je aan de oplossing.

Het uitgangspunt bij La Gro is om je in de diepte te ontwikkelen op twee rechtsgebieden. De advocaat die overal een beetje verstand van heeft, kun je bij ons niet worden. Je bent behoorlijk vrij zelf je specialismen te kiezen. Mijn interesse ligt, naast arbeidsrecht, bij het ondernemings- en verbintenissenrecht. Op dat gebied komen andere aspecten aan bod dan in de arbeidsrechtpraktijk.”