Werken bij

Werken bij La Gro Advocaten is werken in het hart van de Randstad in een uitdagende, professionele omgeving. Als middelgroot ambitieus kantoor zijn wij groot genoeg voor interessante zaken, maar ook persoonlijk en informeel. Wij werken voor relaties in het hele land. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Bel, app of mail ons. Wij komen graag langs.

0172-503250
Meer contact

Vacature: advocaat-medewerker ICT/Privacy

De sectie ICT en Privacy van La Gro Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 3-7 jaar ervaring.
Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ICT- en/of privacyrecht? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: juridisch medewerker/advocaat-stagiair omgevingsrecht

De sectie Omgevingsrecht van La Gro Advocaten zoekt een enthousiaste juridisch medewerker/advocaat-stagiair met interesse in het omgevingsrecht (ruimtelijk ordeningsrecht en milieurecht). Heb je recent een master bestuursrecht of civiel recht (met affiniteit met het ruimtelijk bestuursrecht) afgerond? Dan kan dit de eerste stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker Ondernemingsrecht

De sectie Ondernemingsrecht van La Gro Advocaten zoekt een gedreven advocaat-medewerker met 3-7 jaar ervaring. Heb jij je advocatenstage afgerond en relevante ervaring in het ondernemingsrecht en/of commercial contracting? Dan kan dit de volgende stap in je loopbaan zijn.

Bekijk onze vacature

Vacature: advocaat-medewerker Vastgoed en Overheid

De sectie Vastgoed en Overheid van La Gro Advocaten zoekt een advocaat-medewerker met 3-5 jaar ervaring. Wij bieden je volop ruimte om je verder te ontwikkelen en te specialiseren in een hoogwaardige Vastgoed en Overheid praktijk.Bekijk onze vacature

Vacatures Student-stagiair

Heb je je universitaire rechtenstudie nog niet afgerond, maar zit je in de masterfase van je studie en wil je in de praktijk ervaren of de advocatuur bij je past? Wij bieden studentstages in de advies- en procespraktijk van onze kantoren in het midden van de Randstad.

De studentstage duurt 6 tot 8 weken en je krijgt een vaste begeleider toegewezen. Afhankelijk van studierichting en universiteit, kan een studentstage studiepunten opleveren. Je leert wat de praktijk inhoudt en ervaart de werksfeer van La Gro Advocaten.

Lees meer

Stage-ervaringen op ons kantoor

Wanneer je in de masterfase van je universitaire rechtenstudie zit wordt het tijd om in de praktijk te ervaren of de advocatuur bij je past. La Gro biedt geregeld stageplaatsen aan.

Dominique en Nathan gingen je al voor. Zij hebben hun persoonlijke ervaringen opgeschreven om inzicht te geven in hoe je je als student-stagiair ontwikkelt en welke facetten van het juridische vak je kunt ervaren.

Lees via de onderstaande button hun verhaal.

Lees meer

Werkervaring op ons kantoor

Ontdek waarom Ingeborg, Mathijs en Nathalie voor La Gro Advocaten gekozen hebben.

Zij delen de ervaringen van hun eerste jaren als advocaat en vertellen over de kansen die er zijn voor jonge advocaten. Je kunt je niet alleen juridisch inhoudelijk ontwikkelen, maar leert bovenal om een veelzijdig advocaat te worden.

La Gro biedt volop ruimte voor ontwikkeling. Dat betekent vanaf dag één volledig meedraaien in de praktijk en zoveel mogelijk mee naar cliëntbesprekingen en zittingen met een ervaren advocaat. Alleen zo leer je al snel zelfstandig als advocaat te werken.
Ook spelen de werksfeer en persoonlijke aandacht die wij voor elkaar en voor cliënten hebben belangrijke rol. Er is een grote menselijke touch. Buiten kantooruren is er veel aandacht voor elkaar en je bouwt gemakkelijk goede banden met collega’s op.

Lees onze ervaringen

Solliciteren

Sollicitaties naar aanleiding van vacatures of open sollicitaties ontvangen wij graag uitsluitend per e-mail: werkenbij@lagrolaw.nl.

Wij bekijken alle reacties zorgvuldig en behandelen deze vertrouwelijk.
Er vindt een eerste selectie plaats op basis van achtergrond en motivatie. Qua achtergrond kijken wij naar de combinatie van afstudeerrichting, studieresultaten, relevante stage- of werkervaring en extra curriculum activiteiten.

Er zijn 3 gespreksrondes. Het eerste gesprek is met HR en mogelijk een van de bij de vacature betrokken advocaten. Het tweede gesprek vindt plaats met advocaten uit de sectie/van het kantoor waar de vacature open staat; voor stagiairs is dit in ieder geval met de beoogd patroon.

Een assessment kan onderdeel van de procedure zijn.
Als besloten wordt tot het aanbieden van een arbeidsovereenkomst, dan volgt een afrondend arbeidsvoorwaardengesprek.

Open sollicitatie