1 oktober 2018

Vacature: officemanager (parttime)

La Gro Advocaten zoekt een enthousiaste officemanager (parttime, 4 dagen) die ervoor zorgt dat alles op rolletjes loopt in onze kantoororganisatie.

Als middelgroot ambitieus advocatenkantoor met vestigingen in Alphen aan den Rijn, Den Haag, Gouda en Woerden leggen wij de lat hoog als het gaat om service aan de cliënt én aan de interne organisatie.

Inhoud van de functie

Geen dag is hetzelfde in het werk van de officemanager. Het is een afwisselende functie met een breed takenpakket, waaronder beheer en onderhoud gebouwen, kantoorinrichting en wagenpark, het onderhouden van contacten met leveranciers en dienstverleners over onderhoud of inkoop en het aansturen van receptie en huishoudelijke dienst. Het organiseren van de BHV, het beheer van de kantoorbibliotheek, incidenteel vervangende receptiediensten draaien of de lunch voor collega’s verzorgen: de officemanager doet het allemaal. Naast de vaste taken lost de officemanager regelmatig onvoorziene situaties op en ondersteunt collega’s waar mogelijk in de uitvoering van hun werk. De standplaats van de officemanager is Alphen aan den Rijn en voor de uitoefening van de functie ga je soms ook naar onze andere vestigingen.

Je gaat deel uit maken van het stafteam, wordt verantwoordelijk voor de operationele zaken en geeft hier zelf uitvoering aan. Je voelt je thuis in een informele werkomgeving. Je bent net als wij een harde werker die het ook belangrijk vindt om een goede balans tussen werk en privé te houden. Naast het werk bestaat bij ons veel ruimte voor gezelligheid en ontspanning.

Wij bieden

  • ruimte om je functie zelfstandig uit te voeren en verder vorm te geven;
  • een prettige werkomgeving waar eigen initiatief en servicegerichtheid gewaardeerd worden;
  • leuke kantoorborrels, zomerbarbecue, kantoorwintersport en andere sociale en sportieve activiteiten naast het werk;
  • goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • MBO/HBO werk- en denkniveau met bij voorkeur een opleiding op het gebied van hospitality, facilitair- of officemanagement;
  • minimaal enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie (officemanager of andere relevante dienstverlenende functie);
  • een servicegerichte aanpakker die goed kan samenwerken en zelfstandig officemanagementtaken oppakt;
  • een organisatietalent die het overzicht weet te bewaren in de hectiek van de dagelijkse praktijk.

Geïnteresseerd?

Neem contact op met Brigitta van der Heijden (HR) voor meer informatie. Het telefoonnummer is 0172-503250.

Sollicitaties met je motivatie, cv en andere relevante stukken ontvangen wij graag vóór 31 oktober a.s. per e-mail: werkenbij@lagrolaw.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.


>> Ga naar Werken bij voor meer informatie en overige vacatures
>> Download de vacature Officemanager (in pdf)