6 maart 2018

Vacature: juridisch medewerker /advocaat-stagiair voor de sectie arbeidsrecht

Door groei in de praktijk is er ruimte voor versterking van ons team. Voor de sectie Arbeidsrecht zoeken wij een juridisch medewerker / advocaat-stagiair.

Als middelgroot kantoor zijn wij groot genoeg voor uitdagende zaken, maar ook persoonlijk en informeel. Sterk geworteld met onze vestigingen in het Groene Hart van de Randstad, maar inmiddels ook gróter dan het Groene Hart. De focus ligt op ondernemingen (MKB+) en overheden.

De sectie arbeidsrecht houdt zich bezig met juridische vraagstukken op het gebied van arbeidsovereenkomstenrecht, ontslagrecht, het collectieve arbeidsrecht en sociaal zekerheidsrecht. De sectie kenmerkt zich door gedrevenheid en zit bovenop ontwikkelingen in de wetgeving, rechtspraak en de branche van cliënten.

Je begint als juridisch medewerker op ons kantoor in Alphen aan den Rijn. Bevalt de samenwerking wederzijds goed, dan kun je na een half jaar doorgroeien naar de functie van advocaat-stagiair. Wij verwachten ook dat je deze ambitie hebt. Samen met de advocaten oefen je de praktijk uit. Daarbij hechten wij aan het werken in teamverband. Al snel spring je bij ons het diepe in: je bent direct aanwezig bij besprekingen met cliënt en wederpartij, je schrijft brieven, processtukken en adviezen. Je neemt actief deel aan (interne) cursussen, sectiebijeenkomsten en sociale activiteiten op kantoor. Wij bieden je een brede opleiding om je te kunnen ontwikkelen tot een veelzijdig en zelfstandig advocaat.

Wij bieden

  • een professionele werkomgeving met enthousiaste kantoorgenoten
  • een prettige informele werksfeer
  • volop ruimte om je te ontwikkelen in een uitdagende praktijk
  • uitstekende opleidingsmogelijkheden en goede arbeidsvoorwaarden.

Wij vragen

  • een recent afgeronde masteropleiding Arbeidsrecht of Civiel Recht met bovengemiddelde cijfers
  • affiniteit met het arbeidsrecht, hetgeen blijkt uit bijvoorbeeld studievakken, afstudeerscriptie en/of stage-ervaring
  • relevante extra curriculum activiteiten naast je studie
  • een creatief denker die analytisch sterk is en pragmatische oplossingen biedt
  • een teamgenoot met uitstekende communicatieve vaardigheden en lef, die zich niet snel van zijn stuk laat brengen.


Kijk voor een eerste kennismaking met La Gro Advocaten verder op onze website.

Heb je inhoudelijke vragen over de functie, neem dan contact op met mr. Gerard Zuidgeest. Voor vragen over de sollicitatieprocedure kun je terecht bij Brigitta van der Heijden (HR). Het telefoonnummer is 0172 – 503250.

Geïnteresseerd? Wij ontvangen graag je sollicitatie vóór 6 april 2018. Stuur je motivatie, cv, ongeschoonde BA en MA cijferlijsten, en eventuele stagebeoordelingen per e-mail naar: werkenbij@lagrolaw.nl t.a.v. Brigitta van der Heijden.