Actueel

Uitgelicht

19 december 2017

La Gro opent vestiging in Den Haag

Op 1 januari 2018 opent La Gro Advocaten een nieuwe vestiging in WTC The Hague in Den Haag. Met deze stap zal La Gro de gestaag groeiende clientèle in de regio Den Haag beter kunnen bedienen. Daarnaast verwacht het kantoor dat er van het openen van een kantoor in Den Haag een positief effect uitgaat op de werving van nieuw talent.

Lees meer

Laatste nieuwsbrieven

7 november 2017 | Nieuwsbrief

E-nieuwsbrief november 2017

Vandaag is onze nieuwsbrief van november verschenen. Hierin kunt u o.a. lezen wat de belangrijkste veranderingen zijn in het arbeidsrecht volgens het regeerakkoord Rutte III. Daarnaast adviseert Ingeborg van Dongen om werk te maken van de herplaatsingsinspanning, vraagt Mathijs Arts zich af hoe het zit met met stemovereenkomsten tussen alle aandeelhouders en stemovereenkomst met derden die een onvoorwaardelijke koopovereenkomst met betrekking tot aandelen hebben gesloten en staat Arjen Doelman klaar om uw vragen te beantwoorden omtrent het feit dat het Gerechtshof Den Haag heeft geoordeeld dat de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 bindend is. En nog veel meer!

Lees meer
29 juni 2017 | Nieuwsbrief

E-Nieuwsbrief juli 2017

De zomereditie van de nieuwsbrief is uit. Ook benieuwd wat je vakantie(dag) waard is of naar de nieuwe uitspraak in de in luchtvaartkringen beruchte DBC-Verordening, die reizigers recht geeft op compensatie bij vertraging van meer dan drie uur? Verder legt Gerben Barendregt uit waarom het van belang is - indien u werkt met projectvennootschappen of kostenvennootschappen - alert te zijn op de verwachtingen die u als bestuurder wekt bij de (contractuele) wederpartijen van de project- of kostenvennootschap en bespreekt Diana Winkelhuijzen het Besluit van 10 maart 2017 tot wijziging van het Besluit financiële bepalingen bodemsanering dat op 1 juli a.s. in werking treedt.

Lees meer
Meer nieuwsbrieven