Actueel

Uitgelicht

20 november 2018

La Gro deelt white papers Medezeggenschap en Ontslagrecht

Wij delen graag onze kennis met u over actuele juridische thema's uit uw wereld. Zodat ook ú uw juridische kennis kunt verdiepen. Daarom bieden wij u onze white paper Medezeggenschap aan. Wat zijn de rechten en plichten van een personeelsvergadering, een PVT of een OR? En wat wordt van u als ondernemer verwacht? We hebben het voor u op een rijtje gezet.

Lees meer

Laatste nieuwsbrieven

12 november 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht november 2018

In november is een nieuwe nieuwsbrief verschenen. In deze nieuwsbrief wordt een rechtszaak behandeld omtrent de toekenning van de transitievergoeding en de geplande compensatie hiervan voor de werkgever. Hoe de wijziging van de Crisis- en herstelwet meer ruimte moet bieden van het versnellen van woningbouw. U kunt lezen over de belangen van een omzetprognose voor een franchiseonderneming, Benjamin Niemeijer gaat in op bewijsbeslag en het belang van een goede ondergrond bij de opzet van een contract. Dit en artikelen over andere actuele thema's voor u In Zicht !

Lees meer
9 juli 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht juli 2018

Onze advocaten hebben een duidelijke visie op de invloed van wet- en regelgeving op uw dagelijkse praktijk. Zij houden de relevante juridische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, met oog voor de consequenties die daaruit kunnen voortvloeien. Die scherpe blik delen wij graag met u, als expert en als sparringpartner. Daarom besteden wij in deze nieuwsbrief aandacht aan actuele thema’s en brengen wij de mogelijke problemen én oplossingen voor u In Zicht.

Lees meer
Meer nieuwsbrieven