Actueel

Uitgelicht

25 juni 2017

La Gro zet zijn tanden in uw incasso('s)

Het incasseren van onbetaald gebleven facturen kost veel tijd. Tijd die u daardoor niet meer kunt besteden aan uw eigenlijke bedrijfsactiviteiten. Het uit handen geven van deze incassowerkzaamheden aan La Gro Advocaten levert u tijd en daarmee geld op. La Gro Advocaten heeft een gespecialiseerde incassoafdeling die alle voorkomende werkzaamheden ter incassering van uw vordering(en) verzorgt.

Lees meer

Laatste nieuwsbrieven

7 november 2017 | Nieuwsbrief

E-nieuwsbrief november 2017

Vandaag is onze nieuwsbrief van november verschenen. Hierin kunt u o.a. lezen wat de belangrijkste veranderingen zijn in het arbeidsrecht volgens het regeerakkoord Rutte III. Daarnaast adviseert Ingeborg van Dongen om werk te maken van de herplaatsingsinspanning, vraagt Mathijs Arts zich af hoe het zit met met stemovereenkomsten tussen alle aandeelhouders en stemovereenkomst met derden die een onvoorwaardelijke koopovereenkomst met betrekking tot aandelen hebben gesloten en staat Arjen Doelman klaar om uw vragen te beantwoorden omtrent het feit dat het Gerechtshof Den Haag heeft geoordeeld dat de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 bindend is. En nog veel meer!

Lees meer
29 juni 2017 | Nieuwsbrief

E-Nieuwsbrief juli 2017

De zomereditie van de nieuwsbrief is uit. Ook benieuwd wat je vakantie(dag) waard is of naar de nieuwe uitspraak in de in luchtvaartkringen beruchte DBC-Verordening, die reizigers recht geeft op compensatie bij vertraging van meer dan drie uur?

Lees meer
2 maart 2017 | Nieuwsbrief

E-Nieuwsbrief maart 2017

Onze nieuwe website is live! Frisser, sneller, voorzien van interessante content en gebruiksvriendelijk op computer, tablet en smartphone. Wat is er allemaal veranderd? Centraal staat een zoekfunctie, waarmee u alle informatie over een specifiek onderwerp of rechtsgebied kunt vinden.

Lees meer
Meer nieuwsbrieven