Actueel

Uitgelicht

19 december 2017

La Gro opent vestiging in Den Haag

Op 1 januari 2018 heeft La Gro Advocaten een nieuwe vestiging geopend in WTC The Hague in Den Haag. Met deze stap zal La Gro de gestaag groeiende clientèle in de regio Den Haag beter kunnen bedienen. Daarnaast verwacht het kantoor dat er van het openen van een kantoor in Den Haag een positief effect uitgaat op de werving van nieuw talent.

Lees meer

Laatste nieuwsbrieven

9 juli 2018 | Nieuwsbrief

Nieuwsbrief InZicht juli 2018

Onze advocaten hebben een duidelijke visie op de invloed van wet- en regelgeving op uw dagelijkse praktijk. Zij houden de relevante juridische ontwikkelingen nauwlettend in de gaten, met oog voor de consequenties die daaruit kunnen voortvloeien. Die scherpe blik delen wij graag met u, als expert en als sparringpartner. Daarom besteden wij in deze nieuwsbrief aandacht aan actuele thema’s en brengen wij de mogelijke problemen én oplossingen voor u In Zicht.

Lees meer
1 april 2018 | Nieuwsbrief

E-Nieuwsbrief april 2018

Ook in april is weer een nieuwsbrief verschenen. Vandaag gaat Angela Mekes dieper in op een conflict waarbij het versturen van bedrijfsinformatie werknemer en werkgever loodrecht tegenover elkaar zet. Hans Turenhout laat zijn licht schijnen over het opnemen van grondkosten in een exploitatieplan. Verder kunt lezen over de Brusselse (on)logica om kledingverkoop aan te wijzen als dienst, de adviserende rol van La Gro over Crypto aandelenuitgifte en komen de veranderingen inzake privacy door de nieuwe AVG aan bod. Dat én meer.

Lees meer
Meer nieuwsbrieven