Actueel

Uitgelicht

19 december 2017

La Gro opent vestiging in Den Haag

Op 1 januari 2018 opent La Gro Advocaten een nieuwe vestiging in WTC The Hague in Den Haag. Met deze stap zal La Gro de gestaag groeiende clientèle in de regio Den Haag beter kunnen bedienen. Daarnaast verwacht het kantoor dat er van het openen van een kantoor in Den Haag een positief effect uitgaat op de werving van nieuw talent.

Lees meer

Laatste nieuwsbrieven

1 april 2018 | Nieuwsbrief

E-Nieuwsbrief april 2018

Ook in april is weer een nieuwsbrief verschenen. Vandaag gaat Angela Mekes dieper in op een conflict waarbij het versturen van bedrijfsinformatie werknemer en werkgever loodrecht tegenover elkaar zet. Hans Turenhout laat zijn licht schijnen over het opnemen van grondkosten in een exploitatieplan. Verder kunt lezen over de Brusselse (on)logica om kledingverkoop aan te wijzen als dienst, de adviserende rol van La Gro over Crypto aandelenuitgifte en komen de veranderingen inzake privacy door de nieuwe AVG aan bod. Dat én meer.

Lees meer
7 november 2017 | Nieuwsbrief

E-nieuwsbrief november 2017

Vandaag is onze nieuwsbrief van november verschenen. Hierin kunt u o.a. lezen wat de belangrijkste veranderingen zijn in het arbeidsrecht volgens het regeerakkoord Rutte III. Daarnaast adviseert Ingeborg van Dongen om werk te maken van de herplaatsingsinspanning, vraagt Mathijs Arts zich af hoe het zit met met stemovereenkomsten tussen alle aandeelhouders en stemovereenkomst met derden die een onvoorwaardelijke koopovereenkomst met betrekking tot aandelen hebben gesloten en staat Arjen Doelman klaar om uw vragen te beantwoorden omtrent het feit dat het Gerechtshof Den Haag heeft geoordeeld dat de Regeling Fosfaatreductieplan 2017 bindend is. En nog veel meer!

Lees meer
Meer nieuwsbrieven