La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 18 oktober 2018

Toekenning transitievergoeding onaanvaardbaar?

Als gevolg van langdurige ziekte wordt het contract van een werknemer kort voor de pensioengerechtigde leeftijd opgezegd. Is het toekennen van een transitievergoeding naar maatstaven van redelijkheid en billijkheid onaanvaardbaar? Dit artikel gaat in op het antwoord van De Hoge Raad.

Lees meer
Workshop | 1 november 2018

Seminar Privacy in de praktijk

Op 1 november a.s. organiseren La Gro Advocaten en Delta-N gezamenlijk een seminar om de meest voorkomende vragen op het juridische en technische gebied van de AVG te beantwoorden. Tijdens het seminar wordt u meegenomen in de juridische wereld van de AVG en de daarbij mogelijke IT-oplossingen. Daarbij zullen wij ingaan op de nodige vraagstukken omtrent beveiliging van gegevens in het licht van cyber security. Ook andere aspecten zoals toepassing van cloudoplossingen en het bijhouden van een verwerkingsregister zullen nader aan bod komen.

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in de Randstad. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel of mail ons. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten