La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 10 december 2018

Hoge Raad geeft duidelijkheid over hoogte billijke vergoeding

Als een werkgever de arbeidsovereenkomst met een werknemer via een procedure beëindigt, heeft de werknemer recht op de transitievergoeding. Uit de wet leek te volgen dat er verschillende soorten billijke vergoedingen zijn. De Hoge Raad heeft zich uitgesproken: steeds dienen alle omstandigheden van het geval te worden meegewogen bij de bepaling van de hoogte van de billijke vergoeding

Lees meer
Workshop | 7 juni 2018

Informatieve kennissessies

Regelmatig organiseert La Gro Advocaten kennissessies voor cliënten en andere geïnteresseerden. Tijdens deze sessies praten wij u bij over juridisch relevante en actuele thema's en/of nieuwe wetgeving. Wij houden deze kennissessies meestal op ons kantoor; zo kunt u meteen (nader) kennis maken met ons kantoor en onze medewerkers.

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in de Randstad. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel of mail ons. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten