Actueel

Nieuws | 23 mei 2017

Hoge Raad bevestigt gebruikelijke samenwerking in reisbranche

De Hoge Raad gaf op 19 mei 2017 zijn eindoordeel in het proces tussen touroperator Corendon en reisbureau Prijsvrij. Prijsvrij had Corendon aangeklaagd in verband met de verschuldigde goodwillvergoeding na beëindiging van de agentuurovereenkomst. De Hoge Raad oordeelde dat Prijsvrij er niet in is geslaagd aannemelijk te maken dat er van de door Corendon aangebrachte klanten, of van klanten waarmee de overeenkomsten zijn uitgebreid, nog in relevante mate nieuwe transacties kunnen worden verwacht.

Lees meer
Workshop | 15 juni 2017

Workshop 'Verder met de Omgevingswet! - de bestuurlijke afwegingsruimte'

Na de succesvolle bijeenkomst ‘De Omgevingswet komt’ in 2016 slaan buro SRO en La Gro Advocaten opnieuw de handen ineen voor een gezamenlijke actualiteitenworkshop over de Omgevingswet.

Meld u nu aan
Publicatie | 12 mei 2017

La Gro Advocaten denkt mee over franchisewet

Nederland telt zo'n 750 franchiseformules - winkels, horeca en dienstverleners - met 30.000 franchisezaken en 280.000 werknemers die tezamen goed zijn voor een jaaromzet van 31 miljard euro. Franchise wordt in diverse branches aangetroffen; van detailhandel tot motorbrandstoffen.

Bekijk de publicatie

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten

Wij werken voor een grote, diverse groep klanten.

Vooral grotere ondernemingen en overheden kiezen steeds vaker voor ons. Waarom? Omdat wij alle juridische zorgen uit handen nemen en bovendien graag een actieve bijdrage leveren aan kennisontwikkeling bij onze klanten. Wij denken niet in juridische procedures, maar in oplossingen. Verwacht van ons geen complexe uiteenzettingen met een opsomming van moeilijkheden, maar begrijpelijke, compacte en direct toepasbare adviezen.

Wij geloven in herkenbaarheid en de menselijke maat.

Daarom heeft u bij La Gro uw eigen, vaste contactpersoon. Hij of zij kent u en uw branche, schakelt voor elk van uw vragen in overleg met u de juiste specialist in, houdt u actief op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant zijn en signaleert kansen en mogelijkheden. Een aanpak die onze klanten waarderen.

Meer over onze specialismen

La Gro ontzorgt en is oplossingsgericht

Een procedure levert altijd een uitkomst, maar niet altijd een oplossing op. We zoeken daarom naar een oplossing met perspectief. Wij zijn laagdrempelig, bereikbaar en ondersteunen klanten met concrete adviezen waarbij we liever een positie innemen dan de klant alleen op mogelijkheden en moeilijkheden te wijzen. Juist omdat het moeilijk is zijn we er. Zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent.

La Gro is nieuwsgierig en scherp

Wij willen weten wat er leeft in uw wereld, in uw branche, in uw bedrijf. Intern dagen we elkaar uit in multidisciplinaire teams. Dat levert de scherpte op die nodig is om een echte inhoudelijke bijdrage leveren.