La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 19 februari 2018

Tafelronde Gouda kart €7,500,-- bij elkaar

Het kartevenement van Tafelronde 29 heeft maar liefst € 7.500,-- opgebracht voor kinderboerderij De Goudse Hofsteden. Zo’n 20 bedrijventeams van zes personen raceten dit bedrag op 15 februari 2018 bij elkaar tijdens een spannende kartmiddag met aansluitend diner. Tafelronde 29 overhandigde symbolisch de cheque aan het bestuur en vrijwilligers van de kinderboerderij uit Gouda.

Lees meer
Workshop | 22 maart 2018

Kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht

In 2017 is op het gebied van aanbestedingsrecht veel gebeurd. Daarom organiseert La Gro Advocaten op 22 maart a.s. de kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht. Wij zullen u tijdens deze kosteloze sessie niet enkel bijpraten over de actualiteiten, maar ook aan de hand van praktijkvoorbeelden de discussie aangaan over 'inkopen in de praktijk'. Klik op onderstaande button voor meer informatie of om u direct aan te melden.

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten