La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 23 november 2017

Ontevreden over functioneren werknemer: wie stelt het verbeterplan op?

De kantonrechter in Utrecht vond dat van een werkneemster mocht worden verwacht dat zij zelf een verbeterplan opstelde. Haar functieniveau en ervaring brachten met zich mee dat de werkneemster zichzelf concrete doelen op moest kunnen leggen. Nu zij dit niet had gedaan, kon de werkgever de arbeidsovereenkomst met de werkneemster ontbinden vanwege ongeschiktheid voor de functie. Deze uitspraak zou niet leidend moeten zijn. Het is nog altijd de werkgever die de touwtjes van het verbetertraject in handen zou moeten nemen.

Lees meer
Workshop | 30 november 2017

Kennissessie voor de overheid 'Gemeentelijke grondpraktijk'

Op 30 november 2017 organiseert La Gro Advocaten een kennissessie voor de overheid 'Gemeentelijke grondpraktijk', waarin onderwerpen naar voren zullen komen als: actualiteiten planschade, verlies van gemeentegronden door verjaring, ontbindende en opschortende voorwaarden in gemeentelijke contracten en bevoegdhedenovereenkomsten. Meld u snel aan als deelnemer voor deze kosteloze kennissessie.

Meld u nu aan
Publicatie | 21 november 2017

Van vol glas naar halve glazen in de blender

Op 10 oktober 2017 maakte de nieuwe regering, Rutte drie, haar regeerakkoord bekend. Het regeerakkoord noemt een aantal plannen voor wijzigingen van het huidige systeem van ontslagrecht. De meest opvallende wijziging vind ik de introductie van een “cumulatie grond” als grond voor ontslag, gecombineerd met de mogelijkheid tot toekenning van een extra vergoeding.

Bekijk de publicatie

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten

Wij werken voor een grote, diverse groep klanten.

Vooral grotere ondernemingen en overheden kiezen steeds vaker voor ons. Waarom? Omdat wij alle juridische zorgen uit handen nemen en bovendien graag een actieve bijdrage leveren aan kennisontwikkeling bij onze klanten. Wij denken niet in juridische procedures, maar in oplossingen. Verwacht van ons geen complexe uiteenzettingen met een opsomming van moeilijkheden, maar begrijpelijke, compacte en direct toepasbare adviezen.

Meer over onze opdrachtgevers

Wij geloven in herkenbaarheid en de menselijke maat.

Daarom heeft u bij La Gro uw eigen, vaste contactpersoon. Hij of zij kent u en uw branche, schakelt voor elk van uw vragen in overleg met u de juiste specialist in, houdt u actief op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant zijn en signaleert kansen en mogelijkheden. Een aanpak die onze klanten waarderen.

Meer over onze specialismen