La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 25 september 2017

Hoge Raad schijnt licht over erfdienstbaarheid

Een geschil over de erfdienstbaarheid: buren verhogen hun schutting tegenover de schuur van eiser. Volgens eiser wordt hiermee de lichtinval in zijn schuur met maar liefst 60% beperkt en is de verhoging van de schutting dus in strijd met de erfdienstbaarheid. Eiser vordert dat de schutting van de buren niet hoger mag zijn dan één meter.

Lees meer
Workshop | 3 oktober 2017

Kennissessie 'Conflicten binnen de Vennootschap'

Op 3 oktober 2017 organiseert La Gro Advocaten een kennissessie waarin wij met u stilstaan bij diverse vormen van samenwerking, mogelijke conflicten en het beslechten en voorkomen van geschillen.Meld u snel aan als deelnemer voor deze gratis kennissessie!

Meld u nu aan
Publicatie | 25 augustus 2017

Bestuurders- versus beroepsaansprakelijkheid

Indien een bestuurder namens een besloten vennootschap handelt en daarmee een onrechtmatige daad begaat, is in beginsel slechts de besloten vennootschap aansprakelijk en niet de bestuurder. De bestuurder handelt immers niet voor zichzelf, maar vertegenwoordigt de besloten vennootschap. Toch is bepaald dat er omstandigheden denkbaar zijn waaronder niet slechts de vennootschap voor het handelen van de bestuurder aansprakelijk kan worden gehouden, maar ook de bestuurder zelf.

Bekijk de publicatie

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten

Wij werken voor een grote, diverse groep klanten.

Vooral grotere ondernemingen en overheden kiezen steeds vaker voor ons. Waarom? Omdat wij alle juridische zorgen uit handen nemen en bovendien graag een actieve bijdrage leveren aan kennisontwikkeling bij onze klanten. Wij denken niet in juridische procedures, maar in oplossingen. Verwacht van ons geen complexe uiteenzettingen met een opsomming van moeilijkheden, maar begrijpelijke, compacte en direct toepasbare adviezen.

Meer over onze opdrachtgevers

Wij geloven in herkenbaarheid en de menselijke maat.

Daarom heeft u bij La Gro uw eigen, vaste contactpersoon. Hij of zij kent u en uw branche, schakelt voor elk van uw vragen in overleg met u de juiste specialist in, houdt u actief op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant zijn en signaleert kansen en mogelijkheden. Een aanpak die onze klanten waarderen.

Meer over onze specialismen