La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 15 maart 2018

ACM publiceert speerpunten 2018/2019

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) heeft in februari haar ACM Agenda 2018/2019 gepubliceerd. Op de agenda staan dit jaar de digitale economie, vergroening in de energiemarkt, de prijzen van geneesmiddelen en de concurrentie in de havens en transport. De speerpunten van de agenda kunnen voor ACM een relevant gezichtspunt zijn om zaken wel of niet op te pakken. De bedrijven uit de genoemde sectoren hebben komend jaar in ieder geval de aandacht van ACM.

Lees meer
Workshop | 22 maart 2018

Kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht

In 2017 is op het gebied van aanbestedingsrecht veel gebeurd. Daarom organiseert La Gro Advocaten op 22 maart a.s. de kennissessie Actualiteiten Aanbestedingsrecht. Wij zullen u tijdens deze kosteloze sessie niet enkel bijpraten over de actualiteiten, maar ook aan de hand van praktijkvoorbeelden de discussie aangaan over 'inkopen in de praktijk'. Klik op onderstaande button voor meer informatie of om u direct aan te melden.

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten