La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 15 november 2018

Bescherming echtelieden tegen (onbezonnen) handelen van ondernemende partner op de tocht?

De wetgever heeft via een aantal bepalingen in het burgerlijk wetboek gehuwden (en geregistreerd partners) tegen zichzelf en tegen elkaar in bescherming willen nemen. Voor enkele rechtshandelingen van een gehuwde is op grond van die bepalingen de toestemming benodigd van de echtgenoot.

Lees meer
Workshop | 22 november 2018

Kennissessie Bedrijfsovername: Geeft u het stokje door of neemt u het stokje over?

Op 22 november a.s. organiseren La Gro Advocaten en Nederhof & Partners gezamenlijk een kennissessie waarbij zij hun praktijkervaring en tips delen over bedrijfsovernames. Meld u snel aan als deelnemer voor deze kosteloze bijeenkomst!

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in de Randstad. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel of mail ons. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten