La Gro Advocaten

Actueel

Nieuws | 19 april 2018

Arbeidsmarkt weer in balans?

Daar is ie dan: de reactie van het kabinet op de klachten en bezwaren over de WWZ (Wet Werk en Zekerheid). Op 9 april heeft het kabinet het ontwerp van de Wet Arbeidsmarkt in Balans (WAB) bekend gemaakt. Het wetsontwerp staat tot en met 7 mei 2018 open voor internetconsultatie. Daarna volgt het reguliere wetgevingstraject (advies Raad van State, behandeling in Tweede en Eerste Kamer).

Lees meer
Workshop | 26 april 2018

Workshop 'Privacyrecht: AVG/GDPR'

Alle processen binnen uw organisatie dienen vanaf 25 mei a.s. compliant te zijn met de AVG/GDPR. La Gro organiseert daarom op 26 april a.s. een bijeenkomst om de puntjes op de i van privacy te zetten. Wij nemen u op een praktische manier mee door het proces en de stappen die u helpen uw organisatie compliant te krijgen. Daarnaast zal er worden ingegaan op de meest prangende aspecten van privacy in de arbeidsrelatie. Meld u aan als deelnemer van deze gratis workshop via onderstaande button.

Meld u nu aan

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten