La Gro Advocaten

Bezig met zoeken...

Actueel

Nieuws | 22 februari 2017

Welkom op onze nieuwe website!

Vandaag is onze nieuwe website live gegaan. Frisser, sneller, voorzien van interessante content en gebruiksvriendelijk op computer, tablet en smartphone. Wat is er allemaal veranderd? Centraal staat een zoekfunctie, waarmee u alle informatie over een specifiek onderwerp of rechtsgebied kunt vinden. Nieuw zijn verder de ‘hot items’: actuele thema’s waarover onze multidisciplinaire teams in brede zin alle marktontwikkelingen voor u op een rijtje zetten. En natuurlijk treft u al onze rechtsgebieden, advocaten, publicaties en workshops aan. Probeert u onze website vooral zelf uit. We horen graag wat u ervan vindt!

Lees meer
Workshop | 9 maart 2017

Workshop Alphaplan 9 maart 2017

Op donderdag 9 maart a.s. verzorgen de advocaten van La Gro Advocaten en de adviseurs van Alphaplan een Juridisch-bouwkundige actualiteitenworkshop. Tijdens deze gratis workshop wordt u in korte tijd bijgepraat over de ontwikkelingen in de bouwwereld en de kansen en risico’s die hier liggen.

Meld u nu aan
Publicatie | 20 februari 2017

Faillissementsfraude aangepakt

Moeder krijgt gevangenisstraf voor faillissementsfraude in het faillissement van het autobedrijf van haar zoon.

Bekijk de publicatie

Welkom bij La Gro.

La Gro is een modern, gespecialiseerd advocatenkantoor, centraal gevestigd in het Groene Hart. Van daaruit werken wij voor relaties in het hele land. Wij koesteren onze lange historie, maar liever nog lopen wij voorop. Alles gericht op één doel: onze klanten ontzorgen.

Wilt u zelf La Gro ervaren? Bel, app of mail. Wij komen graag bij u langs.

Bel 0172 503 250

Onze advocaten zijn betrokken specialisten.

Bevlogen professionals, die liever uitblinken in hun specialisme dan dat ze overal een beetje verstand van hebben. Efficiënte probleemoplossers, die pas tevreden zijn met het resultaat als u dat ook bent. Géén solozeilers, maar mensen die graag en nauw samenwerken met anderen. Binnen een team met vakspecialisten. In focusteams met advocaten van andere disciplines. En natuurlijk: vooral met u.

Onze advocaten

Wij werken voor een grote, diverse groep klanten.

Vooral grotere ondernemingen en overheden kiezen steeds vaker voor ons. Waarom? Omdat wij alle juridische zorgen uit handen nemen en bovendien graag een actieve bijdrage leveren aan kennisontwikkeling bij onze klanten. Wij denken niet in juridische procedures, maar in oplossingen. Verwacht van ons geen complexe uiteenzettingen met een opsomming van moeilijkheden, maar begrijpelijke, compacte en direct toepasbare adviezen.

Wij geloven in herkenbaarheid en de menselijke maat.

Daarom heeft u bij La Gro uw eigen, vaste contactpersoon. Hij of zij kent u en uw branche, schakelt voor elk van uw vragen in overleg met u de juiste specialist in, houdt u actief op de hoogte van ontwikkelingen die voor u relevant zijn en signaleert kansen en mogelijkheden. Een aanpak die onze klanten waarderen.

Meer over onze specialismen

La Gro ontzorgt en is oplossingsgericht

Een procedure levert altijd een uitkomst, maar niet altijd een oplossing op. We zoeken daarom naar een oplossing met perspectief. Wij zijn laagdrempelig, bereikbaar en ondersteunen klanten met concrete adviezen waarbij we liever een positie innemen dan de klant alleen op mogelijkheden en moeilijkheden te wijzen. Juist omdat het moeilijk is zijn we er. Zodat u zich kunt richten op waar u goed in bent.

La Gro is nieuwsgierig en scherp

Wij willen weten wat er leeft in uw wereld, in uw branche, in uw bedrijf. Intern dagen we elkaar uit in multidisciplinaire teams. Dat levert de scherpte op die nodig is om een echte inhoudelijke bijdrage leveren.